Marketingadvies & executie Een frisse blik op uw marketingbeleid of hulp nodig bij de uitvoering? Door een juiste combinatie van strategie en pragmatisme zijn veel goede resultaten geboekt. Op basis van de Marketing Improvement Scan wordt een concreet verbeterplan opgeleverd. De focus ligt hierbij op Acquisitie- en Retentie campagnes. Resultaten zijn direct meetbaar en dragen bij aan uw bedrijfsresultaat. Ervaring is opgedaan binnen de volgende bedrijven; TOP Lease/Alphabet Lease, Heliview Marketingservices, Koninklijke Wegener/ Persgroep en Hot Networkz. Stuk voor stuk toonaangevende organisaties op het gebied van Marketing en Sales.

mis-model1

HyperFocal: 0

Interim Management Managementcapaciteit nodig op Sales- en of Marketinggebied? Het aansturen van teams en deze begeleiden naar succes geeft energie. Het waarnemen van de afdeling en het borgen van resultaten of juist het bouwen aan een nieuwe basis? Beiden lenen zich uitstekend voor een interim samenwerking. Ruim 20 jaar management ervaring is een prima basis waarop gebouwd kan worden.
Transitiebegeleiding Uw organisatie weer in balans brengen met de veranderde omgeving? Markten en consumentengedrag veranderen in rap tempo. Een marketingcampagne gaat altijd over meerdere kanalen en dient consistent en herkenbaar te zijn. Daar moet uw afdeling en beleid op afgestemd zijn. Vaak is een andere aanpak nodig, zo’n transitie kan WG Result voor u begeleiden. De bedrijven waar ervaring is opgedaan zaten vaak in bijzondere marktomstandigheden en er moest onder hogedruk gewerkt worden. Transities zorgden voor het opnieuw matchen van mensen en middelen, zodat een optimale output werd gerealiseerd. Hierbij is gebruik gemaakt van het procesmatig inrichten van de campagnes en het inzetten van marketing automation.

golf

Boot

Projectmanagement Tijdelijk een kartrekker nodig voor een marketing- of salesproject? WG Result kan capaciteit bieden om een project binnen uw organisatie te managen en succesvol op te leveren. Projecten die met succes zijn opgeleverd hadden de volgende aandachtsgebieden; Retentie, Pricing, Portfolio-ontwikkeling en Digital Marketing, Systeem implementatie. Allemaal projecten met als doel het verbeteren van de dienstverlening naar de consument! Op het gebied van Sales zijn nieuwe werkwijzen geïntroduceerd en rapportagemiddelen ontwikkeld om de output verder te verbeteren.
Coaching Uw team resultaatgerichter laten werken? Het team begeleiden naar een fact based benadering? Het beste uit de mensen naar bovenhalen door heldere en uitdagende doelen te stellen, zowel het individu als het team gaat hierdoor beter functioneren. Zeker in moeilijke fases is de mens en de teamspirit van onschatbare waarde voor de continuïteit van de organisatie. Het bouwen aan een succesvol team geeft een enorme voldoening.

brug

Ask more

Marketinginformatie De bronnen voor marketinginformatie zijn behoorlijk aan het veranderen. Daar waar voorheen marktonderzoek een grote rol speelde, zie je nu veel meer een combinatie van data analyse en directe consumenten feedback. Dit zorgt dat marketing processen snel kunnen worden bijgestuurd. Denk hierbij aan het analyseren van Big data het bekijken van online gedrag middels A/B testen en ervaringen in de customer journey.