HyperFocal: 0

Oprichting
WG Result is opgericht door Wim van ’t Geloof, de kennis en ervaring op het gebied van Sales & Marketing kan zo worden ingezet bij meerdere klanten. WG Result kijkt met een frisse blik naar uw marketingbeleid en levert concrete verbetervoorstellen.
Eerdere functies:
Manager B2C marketing, Manager Acquisitie en Retentie, Commercieel manager, Marketing Manager, Businessunit Manager, Salesmanager.
Branche ervaring:
Financiële dienstverlening, automotive, ICT & Telecom, Media, Grafische sector, Marketingdienstverlening, Marketingresearch, Logistiek en Retail.

Managementervaring
Ruim 20 jaar Marketing- en Salesmanagementervaring in zowel B2C als B2B markten, biedt een prima basis voor interim management. Mijn enthousiasme en pragmatische benadering leveren snel resultaat op. Samenwerken en teams motiveren is mij op het lijf geschreven. Door heldere doelen/ uitdagingen te formuleren wordt het beste in medewerkers naar boven gehaald. Dit draagt bij aan de teamspirit en een goede prestatiecultuur, met klinkende resultaten. Er is veel ervaring opgedaan met complexe verander-trajecten in uitdagende omstandigheden. In deze fase weet ik teams goed te begeleiden en te enthousiasmeren.

Management

Marketing

Marketing met Resultaat
WG Result zoekt altijd naar heldere doelen die meetbaar zijn. Ik word gedreven door de behaalde resultaten en het continu verbeteren van campagnes en successen scoren. Marketing accountable maken en zorgvuldig investeren is kenmerkend voor de aanpak. Zo is er veel ervaring op het gebied van; Propositieontwikkeling, Portfoliomanagement, Acquisitie en Retentiecampagnes, Digital marketing, Omni Channel Campagnes, Customer Journey en Pricing.